Resekläder

Här kommer en bild på några av kläderna ni kommer att få se mig i under resan. :)
Eftersom jag ska leva i en ryggsäck i 6 månader så känns det som att man vill satsa på kläder som man han ka till det mesta.


Det första jag behövde var ett par byxor som skulle hålla hela resan, dels som jag kan vandra inkaleden i, gå på djungeltur i, gå på trek i, jobba i (jag ska ju volontära med djur och på en eco park) men också relativt neutrala så att jag kan ha dem till vardags (vill inte gå runt med en vanlig vildmarksbyxa i en stad). Jag hittade en billig variant för 298 kr, som jag tycker känns och sitter bra. De prasslar lite mer än väntat om dem, men de verkar vara tåliga. Det är en T&P allround byxa från idefixteko.

Det andra är en slags sport-kjol av märket Arcteryx (W’s Mentum Skort). Det är ett otroligt lätt stretchmaterial som andas och också torkar väldigt fort. Dessutom är det innerbyxor insydda (jag får alltid sår av att låren går emot varandra när jag går i kjol utan strumpbyxor), och på ena byxbenet så finns en liten värdeficka. Sjukt smart! Så det kan jag både ”idrotta” i och även ha vid lite finare sammanhang. Köpte dem på addnature, tyvärr finns inte finns kvar på hemsidan, det var utförsäljning och jag köpte den för halva priset, 450 kr (ändå dyrt!) (p.s. bilden tagen i en skitig spegel).

Sist men inte minst, ett par bra skor! Garmont W’s Escape. Det är egentligen ett par trailrunningskor anpassade för varmt klimat, som är bra för alla typer av terräng. Det är bra och bekväma prommenadskor, som jag även kan ha som joggingskor i spåret eller på berget! Dessutom är de svarta, så att jag kan ha dem till vardags med. Även dessa köptes på kampanj, för 750:- (också dyrt, men originalpris 1600:-)
Imorgon är det egentligen dags för mig att ta min andra hepatit-spruta, men jag ska också dra ut en visdomstand på förmiddagen, så jag ska ringa dem och checka om det är ok att göra det samma dag, eller om det är bättre att vänta lite.

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s