Paket!

Hej hej,

Igår kom det lite paket! Jag får ta bilder på innehållet sen.

Det minsta paketet innehöll iaf en android surfplatta jag köpt på tradera för 500 kr. Det är från den jag skriver nu. Det är någon billig variant, är inte riktigt säker på märket , tror det heter mid. Uppfyller iaf mina ändamål för att kunna lagra bilder från kameran och backupa dem online plus att jag nog kan spara dem på ett usb-minne också, måste bara skaffa mig en mini-usb till usb-adapter. Annars  är den som iphonen fast utan sim-kort. Tänkte att jag under resan kan skriva i ett worddokument och sedan när jag har wifi så kan jag klistra in det jag skrivit i ett blogginlägg och lägga upp. Verkar som att batteritiden är kass, men jag ska prova den lite till.

De andra paketen innehöll resekläder och skor, men allt var inte enligt min förväntan så vissa grejer ska tillbaks.

Until next!

image

Postat med WordPress för Android

2 tankar på “Paket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s