Delvis betalat!

Hej hopp.
Har inte så mkt vettigt att säga egentligen. Har legat hemma i en vecka nu med vattkoppor. Har ju blivit en del surfande och tv-serietittande kan jag ju säga. :) Parks and Recreation, Fringe, Dexter, Modern family och Sons of Anarchy har börjat gå nu.. tjoooho! Älskar när säsongerna drar igång. Har även börjat kolla på 2 nya serier, Community och New Girl.

De som vågat sig på besök här är min kära mor förstås, och även Carro och Leo (med viss baktanke av mamma Carro). Och Johan förstås, som nu är min inneboende i 3 veckor tills han köper min lägenhet i Kallhäll :) Det blev tyvärr inget med Albin som skulle vara inneboende hos mig efteråt, för han lyckades få första hands kontrakt den här helgen!! Bra jobbat, men synd för mig.. det hade varit perfekt. Men men…

Nå, nu över till reseplaneringen igen… Idag köpte jag flygresan till Ecuador och Peru! Det var ju inte så lätt att ta sig från Cancun (mexico) till Quito (ecuador), blir 2 mellandlandningar, en i Mexico City och en i Lima (peru). Känns lite dumt då jag ändå ska dit efter Galapagos (men det var det billigaste och jag var ändå tvungen att mellanlanda där, i chile eller i colombia. Känns dumt när man kollar på kartan). Så jag har bokat resan Cancun-Quito, Quito-Galapagos, Galapagos-Guayaquil, Guayaquil-Lima. Gick på ca 7000 kr. HELT OKEJ! Nu har jag egentligen bara resan från Bolivia till Brazilien kvar, sen har jag alla flygresor klara!

Någon mer än jag som ser att detta inte stämmer? Haha! Jag behöver 43.200 för att göra min resa som jag vill ha den. Give it to me please. Pleeeease.


Min rygga är lycklig nu.

Jag minns inte om jag sa det förut, men jag vet att några föregående inlägg så köpte jag grejer till resan från Outnorth, tex fack att dela in ryggan i, mosquito net och undercover belt. Jag var lite missnöjd med vissa varor när de kom hem, de var mycket mindre än vad jag hade förväntat mig… men i paketet så fick man med en returlapp, både en att klistra på kartongen och en att fylla i vad man ville ha det utbytt mot. När jag kollade på hemsidan så blev jag sugen på att lägga till lite fler prylar, så jag ringde Outnorth och frågade om det gick att beställa nya saker på samma gång och få det fraktat tillsammans med utbytesvarorna.. och det gick det. Kändes så hemtrevligt på något sätt, det kändes som om jag direkt pratade med ägaren (vet förstås inte om det var det), men det var bara att skriva en lapp med vad jag önskade och skicka med den i returen, och sen betala vid upphämtningen av paketet istället.. :)

 

Outnorth
Jag vill ha julklappar och födelsedagspresenter härifrån. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s