Updates

Hej hej,
Idag köpte jag dit- och hemresan! Himla skönt att ha det avklarat! Jag går via Kilroy, de kunde fixa så att man får avboka oavsett orsak på ditresan och byta datum på hemresan. Det är förvisso rätt fet kostnad om man ska göra det men det känns ändå mycket lättare om hjärtat att veta att jag kan göra det. :)
Köpte även till Goudas reseförsäkring, det är ca 1000:- billigare för mig att gå via dem än att förlänga min reseförsäkring som jag får via min hemförsäkring (det gäller bara i 45 dagar).
Jag har också prelbokat mina bussbiljetter och några aktiviteter i Peru och Bolivia.
So it’s getting there!
Jag har bestämt vilka länder jag ska besöka och på ett ungefär vad jag ska göra, vill vara lite öppen. Men det är skönt att betala av i förväg så att man vet vad man har att stå på sen. (Väldigt lite, haha)
Bostadsrätten i Kallhäll är på g att säljas och jag har hittat inneboende på lägenheten i Jakan tills juli iaf, så några överhängande jobbiga problem är iaf lösta, skönt!

Har tagit vaccination mot gula febern nu också. Men fan, jag ska ju volontärjobba i bolivia med djur och då är det nog bäst att ha rabiesvaccination, bara det att det kostar 750:- per dos, och man måste ta 3 st! Huuuuuua.

Min planering just nu är: mexico, ecuador (galapagos), peru, bolivia och brasilien.

Chao!


Köpt med Kilroy


Bokat med green toad bus (uhhh, dyrt, men det är en drömresa!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s