Hejdå Spanien!

Snart åker jag till flygplatsen. Har precis packat mina väskor, tog nästan en timme att få ihop allt, haha.

Fan. 8h efter att jag landat på Arlanda ska jag befinna mig på jobbet. Tungt. Utnyttjar min semester så mkt jag kan :)

De senaste dagarna har jag umgåts med familjen. Igår var jag och shoppade lite med Andrea, hon har tjatat på mig om det sedan jag kom hit, haha. De enda vänner jag hunnit träffa här är Xavi och Laia, annars har jag inte lyckats träffa Ingrid, Lorena eller Xandra.. tråkigt, men men, tiden går alltid fort. Har iaf träffat hela släkten förutom Elena och Carlos eftersom de bor på Mallorca och Menorca, dit har jag inte lyckats ta mig i år, haha.

Så.. Hasta la vista!


Jag har köpt mina första tighta jeans, har inte haft ett par sedan jag var 12-13 år..


På en chiringuito på playan med tio antonio idag. Tog farväl. Fick även boken ”Las princesas del palacio magico” som min kusin Mar skrivit :)


Min packning!!! Haha.. OMG. Det är fullproppat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s