Lite bilder

Ja.. här är några bilder till från Madrid med gopron och några från andra delen av Barcelona.
Märks nu att kameran har varit med, det blir bara mkt bilder de första dagarna, sen nästan ingenting.. speciellt barcelona som blir väldigt mycket ”hemma” för mig.

Pappa har äntligen fixat internet så att man kan surfa på hans wifi, istället för på grannens, så förhoppningsvis ska jag kunna använda det här lite mer nu.. kanske jobba.. vi får se.

Nu är barnen hemma i vilassar och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på denna lördagskväll. Jag sov bara några timmar inatt, och ingen siesta blev det heller. Så jag är lite sugen på att läsa min bok och sova tidigt. Hoppas verkligen att det inte är så kallt imorgon så att man måste ha tröja på sig, för jag längtar efter att ha en dag på stranden och läsa min bok, haha. Måste passa på nu de sista dagarna här i Spanien. Usch, ångest. Nä. Alltså, jag tror faktiskt att jag på riktigt inte orkar med en vinter till i Sverige. Minst en månad måste jag bort. Helst 4. Får se hur det blir. Tiden går så jäkla fort och helt plötsligt så är man där mitt i vintern utan några planer… Snart så ska jag börja smida…


Km. 0 i Madrid, där alla distanser räknas från.

 

Jag framför el oso rogroño eller vad den nu hette. Den står i Plaza del Sol. Landsmärke i Madrid iaf. :)


Motooooo. Att åka moppe med min kusin ger mig verkligen flashbacks från när jag var liten, då hon var 16 och jag 8 och jag alltid åkte bakom henne till alla ställen. Jag ääälskade det.


På beach club donzella, här hängde mina föräldrar på 80-talet har jag hört. ;) Rätt folktomt idag, vet inte om det är för att folk nyss kommit hem från semestern och för att det är så kallt här! 20 grader eller nåt och kall vind. Nåja. Jag hade kofta och strumpbyxor som sagt, men när jag kom hem så kändes det som att marmorn var varm.


I Rubi hemma hos tio Antonio. Jose har denna bilbana i sitt rum. Hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s