Rest In Peace


Disneyland i Frankrike år 2008

Dennis Olofsson.
Jag är fortfarande i chock över beskeded och jag kan inte förstå att du är borta på riktigt.
Jag har så många roliga minnen ihop med dig, vi har varit på miljontals fester och andra upptåg i bla Barcelona, Paris och Amsterdam. Jag kommer alltid att tänka på dig med kärlek och glädje och jag önskar verkligen att jag hade fått ta farväl av dig när du fortfarande var i livet Dennis, så att du ska veta hur jävla mycket jag tycker om dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s