Semester med barn

Tjoho.

Har precis kommit hem från sommarbion. Vi såg ”El pacto” (dubbad såklart, nån film med nicholas cage). Det är utomhusbio i arenan där de dödar tjurar ni vet, det där blodiga spektaklet spanjorer gillar att titta på (uh). Ljudet och bilden var kass, men filmen var över förväntan, vi hade iiiingen aning om vad det var för film som visades, vi ville bara gå på bio haha.

Igår så var vi som sagt hos tia mari, sen tog vi kvällsbad på hotellet och sen käkade vi middag ute på stan. Idag så slappade vi heeeeela förmiddagen vid hotellpoolen, eller jag simmade i en timme, sen slappade jag :) På eftermiddagen åkte vi till min kusin Mar, och hennes barn Paula o Lucia, så det blev ännu mer pool och sol och lek. Skrynklig är jag. Har lagt märke till att man som vuxen sällan blir skrynklig i hyn (fingrar tex) av att vara i vattnet, även om jag varit i lika länge som mina syskon. Fast efter alltför många timmar så blir jag visst skrynklig ändå.


Vi satte in foton under glaset på abuelas plats så att hon inte ska glömma bort oss helt.


I poolen på kvällen. Solen är på väg ner och pappa vågar sig ut för att bada lite (blekfisen där bakom)


Ibland har jag världens bästa syskon. En som målar mina naglar och en annan som ger mig massage, medan jag bara slappar och läser min bok. :)


Hemma hos Lucia och Paula i deras pool. Jag har inte alltid semester så att säga.
Jag agerar barnvakt i stort sett hela tiden också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s