Hemma hos tia mari

Imorse blev det god frukostbuffé och sen simmade jag en sväng i hotellpoolen innan kidsen kom och störde ;p

Har börjat läsa en ny bok (äntligen klar med game of thrones-boken, det måste väl komma en fjärde bok snart? Måste kolla upp det) som heter en dag. Myspys bok, perfekt att läsa vid poolen :) Sen blev det typ 40 grader och smått outhärdligt i solen. Pappa skjutsade oss (jag, Andrea och alvaro) till tia Mari och så badade vi i hennes pool istället. Tio Manolo är här på besök också, glad överraskning! Är dock lite orolig för att min pappa och de andra ska råkas på när de besöker Abuela på ålderdomshemmet. Vill inte att de ska ”make a scene”.

Aja. Det är siesta nu och vi tar de lugnt framför TVn, snart kommer min kusin Mar och barnen hit, då blir det nog inte lugnt längre… Haha.

Förresten så var det tydligen 51 grader igår på dagen! Inte konstigt att vi tyckte det var varmt. Är himla glad över att det finns ac på hotellet, i vanliga fall när jag sover i cordoba hemma hos tia Mari så vaknar jag flera ggr under natten av värmen och måste ta en kall dusch och lägga mig blöt för att lyckas somna. Det är nog den enda fördelen av att familjen bråkar.

Byebye


Hotellpoolen


Lunch hos Tia mari med gazpacho gjord på tomater från huerton (grönsakslandet?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s