Hotellet

Det är inte ofta man sover på hotell. Så här kommer lite bilder. Vi har någon svit deluxe för 2 pers egentligen, men vi lyckades få in 3 bäddar till så att vi barn har en varsin enkelsäng också. Så vi 5 delar alla på ett rum. :)
Vi har iaf soffor, bord, tv, kylskåp, bad med massagegrej och en jättestor terass. Så det är nice! Som en liten lägenhet fast på hotell. :)

När vi kom hit mitt på dagen så kunde vi inte gå ut på terassen alls för att det var så jäkla varmt. Men nu på kvällen gick det. Den är enorm. Förstår inte riktigt vad man ska göra där, det är så mkt plats för oss.

Vi var och hälsade på Abuela idag, hennes ålderdomshem ligger på en tvärgata till hotellet. Hon är väldigt tunn men såg mycket bättre ut än förra året när jag var här. Hon var fint klädd och håret var fixat, och hon hade nya fina örhängen. Så söt. Hon hör dock väldigt dåligt och hennes minne blir bara sämre och sämre för var dag. Hon kände igen pappa, och oss andra också, men först trodde hon att Andrea var jag. Alvaro blev lite ledsen över att Abuela var i sånt skick, han har inte sett henne såhär dålig tidigare, han började gråta, och Abuela sa ”Carlos, varför gråter du?”. Hon frågade Andrea hela tiden om hon tänkte flytta tillbaka till Spanien snart. Fast frågan var ju riktad till mig förstås. Sen frågade pappa om hon ville följa med ut till hennes sommarhus i el Villar, som vi tänkte åka och hälsa på. Så sa hon att hon vilje föja med och träffa mamma Mari. Hennes mamma alltså, som nog dog för många många år sen. Abuela är 91 år nu så.. Så synd med Alzeimers. Hon frågade om vi skulle komma och äta imorgon och vad hon skulle laga till oss också. Så som hon alltid gjorde förut när vi åt lunch hos henne varje dag i Barcelona. Himla fin min fina farmor. Hon har humorn kvar iaf. Jag filmade lite med min gopro och sa ”Abuela, säg hej till kameran!”, istället så vinkade hon mot kameran och sa ”Hejdååå” hahaha. :)

Andrea ligger under den röda handduken. Alvaro håller i en typisk andalusisk kniv som vi köpte på vägen.
Vi hälsar på Abuela på ålderdomshemmet.

Vår terass nattetid.

Utsikten från terassen. Fint med upplyst grönska. Det är välkommet att se grönt under sommaren i Spanien.


Terassen. Så mkt plats. Längst in finns det några stolar och bord men ja.. vad ska man göra i mitten…?


En suddig bild på en del av vårt hotellrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s