Badalona

Skrev just ett inlägg men det lyckades försvinna? Störigt. Aja.

Igår efter playan så gick vi hem, käkade, sov sista (love it!), sen duschade och gick ut på promenix på det nya strandstråket som de har öppnat upp mellan Badalona och Sant Adrian. Vi gick ut till Mono de Anis (statyn) och så åt vi lite montaditos och drack lite öl där i närheten. Sen promenerade vi hem och då hade de massa fyrverkerier nere vid stranden, mys! Vi åt middag hemma på terassen i lagom skön värme, kanske 25 grader eller så. Efter det gick jag och Amer ut runt Badalona igen nere vid Calle del Mar där det var massa, tydligen röd dag och någon strandfestival..

Idag var vi inne i Barcelona och gick runt vid ramblas, barrio gotico och raval. Eftersom Amer också är vegeterian så åt vi på vegetarisk/vegansk restaurang, mums! Det är för övrigt den enda jag känner till i Spanien, nöjd över att jag hittade den igen bland smågatorna! Min familj skulle aldrig sätta sin fot där. :P

På eftermiddagen åkte Amer tillbaka till Lyon :( Kort men trevlig visit. Jag är verkligen helt amazed över hans sätt att se på saker, han skjutsade tex en välkänd äldre svensk dam i 70-årsåldern (?) som kör florett från lägret i Szombathely till flygplatsen i Wien, trots att de knappt pratat alls tidigare under lägret. Bara för att hon behövde skjuts. Han sa ”om jag skulle behöva skjuts någon gång, så skulle jag bli glad om någon kunde skjutsa mig”. Han har många många fina tankar om hur man bör behandla sina medmänniskor också, han skulle aldrig kunna göra något mot någon om han inte själv vill bli behandlad så. Mycket fin människa som jag hoppas att få träffa igen!

På kvällen så traskade vi andra ner till stranden för att njuta av kvällsolen. Efter det gick vi till el Mono de Anis igen och käkade middag i det området.

Nu är det läggdags! Pappa har varit inne här och sagt ”Sofiaaa, gå och lägg dig!” ett par gånger redan. Kl är 00.41 och jag sitter i ett annat rum. Jag är 24 år och har semester. Men men… så är det när man bor hos föräldrarna va? ;)

Natti


Jag i Lyon i Frankrike


Andrea gjorde mig ett fint vegetariskt mellanmål :)


En bra familjebild på oss. Haha. Det här är den smått sjuka familjen armenteros.


Alvaro chillar ute på bron. Vi såg maneter och plattfiskar.

 


Vegetarisk buffé i Spanien på Organic. Amer skriver lite vykort sålänge :)

På playan med världens bästa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s