Bye Szombathely, mot Vienna!

Hej hopp!
Det var trevligt igår, efter prisutdelning och de galna framträdandet från spanjorerna så drog vi på samma restaurang som i fredags med tränarna, vi hade bokat bord för 12 pers, men fler och fler hakade på så vi blev 23 st från hela världen :)
Country club var stängt, det är klubben där det alltid är slutfest efter lägret.. så det blev något annat ställe. Nere på dansgolvet var det verkligen bastu med 15-16-åringar haha. Det var inte riktigt för oss, vi satt ute och snackade. Vi pratade innan om att man måste ta tag i sitt liv och våga göra mer roliga grejer, att allt lätt blir slentrian med jobb och så… Då blev det också bestämt att jag ska roadtripa ner till Barcelona istället för att flyga imorn! En fransk fäktare har bil så vi bilar ner istället. Haha. Han har själv en flygbiljett att passa den 17e, men tills dess hade han bara tänkt att åka runt till lite olika städer. Så han skjutsar mig till barcelona via franska riverian :) När jag kommer fram till barcelona planerar jag att ha en bra grund i franska haha. Men först ska vi lämna av Mattias i Wien. (Mamma, du kan vara lugnt, det är en gentleman, Sara kan intyga.)
Nu ska vi checka ut här från Perintparti penzio. Szia!!
Från killarnas tävling på morgonen. Mattias ska sträcka armen mer. ;)
Spänd förväntan inför spanjorernas uppträdande. ;)

Efter spanjorernas uppträdande sprang alla upp och sjöng till ”I’m sexy and I know it” :)


Danståget


Egesegedre! Eller nåt. Skål iaf med Palinka!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s