Killarnas tävling

Tjoho.

Idag har grabbarna tävling och vi tjejer får vila lite och titta på. Igår var det tvärtom. Jag o Sara vann varsin direkteliminering men förlorade andra, tydligen mot de som senare blev 2a och 3a..I 32-tablån fick jag 9 mot min motståndare, och hon som körde mot henne i 16-tablån fick tydligen bara in 3 stötar mot henne, så jag är rätt nöjd ändå :)

Killarna se kört klart sina pouler nu och alla har ungefär vunnit 2 förlorat 3. Snart är det DE :)

Det är förresten kallt idag, lär inte vara mer än 20 grader nu kanske, men hörde att det var 5 grader i Uppsala så då är man rätt nöjd ändå… Och snart blir det Barcelona och Cordoba för min del, där det åtminstone är 30 grader :)

Hejsvejs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s