Lagtävlingar

Jó Nappot!

Idag hade vi lite längre förmiddagspass, 8.30-11.30, alla värjfäktare hade träning samtidigt, damer och herrar. Efter uppvärmningen hade jag lektion, sen körde vi lagtävling fast med 2 pers och upp till 20 stötar. Det var faktiskt jättekul, jag gillar när de styr upp fäktningen lite.
I eftermiddag är vi lediga, det är massa gäng som ska åka iväg på utfykt, men vi har ingen bil…. Så vi drar nog och simmar en sväng och sen hänger vi på thermal-badet hehe. Det är även Jonnys födelsedag idag, så det borde vi ju fira på något sätt!

Ivan kommenterade att han blev orolig när vi skippar fäktpass (igår var det ju så varmt att vi fick göra vad vi ville, och vi gick ner till den svala källaren och gymmade istället)… Och idag så är det planerad ledig eftermiddag.. Det känns faktiskt som att det är för lite träning för att vara träningsläger.. mycket tid där emellan, men vi gör ju andra roliga saker och njuter av att vi är utomlands, så vi klagar inte ;) Men spanjorerna kommenterade att det var mycket lättare träning i år jämfört med andra, för att den vanliga huvudtränaren inte är här (hans mamma eller fru hade fått hjärtattack eller nåt annat allvarligt), och våra tränare nu var hans assistenter (som han hade pli på), så de är lite mer chill. Lite tråkigt, men det är bra start ändå för oss som inte tränat så mycket i sommar.

Idag är det för övrigt ”kallt” här, det är väl runt 25 grader idag. Inatt var vi tvungna att sova med täcke, och på väg till fäktningen hade vi långärmat, och i fäktsalen så blev man inte svettig av att bara sitta och sätta på sig skorna. Jätteskönt!

Nu väntar jag på att Sara ska komma från sin lektion, så ska vi ner på stan och handla lite i affären, gå på apoteket, äta, sova, och sen simma, chilla, äta igen…. Vi i SSIF äter väldigt mycket….
Här är en bild från lagtävlingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s