De senaste dagarna..

..har det inte blivit så jättemycket bilder. Trots att det här inte är en storstad så finns det saker att göra ;)

Det har blivit sena kvällar och tidiga mornar, inte så mkt tid för att föra över bilder och sånt till datorn, det har ju blivit lite updates från telefonen istället.

Igår gick vi ut och käkade på samma restaurang vi käkade på första dagen, sen satte vi oss på ett hak vid torget och kollade på OS och tog en öl, på väg hem så gick vi förbi tapas-stället (som vi var på i lördags) och där satt spanjor-gänget, så vi stannade där och hängde lite med dem. Mycket trevligt sällskap! :) Vi har nu lovat att Stefan ska sjunga på avslutningen, att Mattias ska spela upp en teater och att killarna tillsammans ska köra striptease till när jag och Sara sjunger. Haha…

Idag efter morgonpasset drog vi till vattenparken här, det är massa rutchkanor och bassänger utomhus. Var där hela tiden mellan passen, rätt skönt. Som tidigare sagt så blev ju andra passet lite sådär frivilligt, så vi gymmade istället för att fäktas.. vi har fått lite små åkommor, stefan har ont i knät, fredrik känner av benhinneinflammation, och jag har ont i vänster fot/trampdyna.. så vi vilade lite från fäktningen och var och gymmade. Sen blev det lektion igen, med ”tjaba”, sjukt bra lektioner tycker jag! Jag har för övrigt ”lärt” mig septim och kvart flansionat (stavning igen?) som jag aldrig gjort i sverige.

Nu ska jag snart på massage så nu blir det lite bilder istället! Förstås med gopron. Någon kväll ska jag ta och lägga upp några av bilderna med min vanliga kamera också.


Svensk-hörnan..


Hungrigt gäng. :)


OS-häng och drinkar


Med spanjorerna på stan


Vattenparken


Stefan och jag i bubbelpoolen :)


Sara, Kim och Jonny!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s