Svett

Tjoho.

Sitter i fäktsalen nu. Det är apvarmt, säkert 30 grader, svetten bara rinner, även när man bara sitter. Nu har Stefan kommit till szombathely, och Djurgårdarna är här också, så det är fullt svenskt gäng och häng.

Jag har köpt ny fäktmask, och har inga pengar kvar på kontor, så måste föra över från sparkontot för att betala pensionatet plus att ja måste köpa nya fäktskor, salen är så jäkla hal, man är som bambi när man ska göra utfall, tom när man gör marche och rompe… Dådet blir ytterligare 1500 på fäktkassan.. Men mina är väldigt utslitna så det är ju värt det.

Snart ska jag ha privatlektion med ”tjaba”, svenskt uttalat, vet ej ut det stavas på ungerska. Hejsvejs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s