Jó reggelt!

Jag och Sara har precis käkat frulle. Om ca 15 min ska vi röra oss mot träningshallen tillsammans med Kim.

Vi var lite smått besvikna på vår frukost här på pensionatet…. vi fick välja antingen kall rallrik eller äggtallrik. Jag fick en omelett och Sara fick lite ost, salami och skinka. Sen fanns det marmelad, smör och frallor. Jag valde kaffe och Sara tog té, så frågade jag om jag kunde få ett glas juice, och det fick jag, men Sara fick det inte för att det inte ingick i hennes frukost… haha. Fattar ingenting. Stefan vi behöver dig och din ungerska här…
Vi ska kanske ta frukost där borta med de andra istället ändå, för vi vill ha frukostbuffé :)
Och vet ni vad!! Jag har glömt min mask!!! Kan verkligen inte fatta att jag gjort det. Hur kan jag inte ha upptäckt det innan? Typ hemma eller i Budapest. Det är helt sjukt… Jag har liksom gått igenom att jag har med mig allt det viktiga flera flera gånger, men verkar som om masken bara utelämnats för att det är en sån grej som jag själv tycker är så självklart att jag inte borde glömma den?? Och såpass stor grej att jag borde märka om den inte var med! Men tydligen inte…. Sjukt irriterande iaf. Får se om man kan låna någon här, eller så får jag köpa en ny då…
Någon som vet om den ligger kvar i fäktsalen i Ropsten? Om inte så kanske den ligger hemma på golvet nånstans…
Nu är det snart dags att röra sig mot fäktsalen iaf, damerna har träning 8.30-10.30 idag.
Szia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s