Vonat till Szombathely

Tjoho!

Sitter på tåget nu på väg till szombathely. Snacka om att jag hann med i sista sekund! Fredrik tog taxi från flygplatsen till stationen och per bodde i närheten, men jag som varit här i flera dagar kom ca 3 min innan tåget gick! Vi åt frukost i stan, Gery, jag, Nori och Daniel. De va muums.

Sen skulle jag ta ut euro för lägret, men vi hade lite problem med det då de inte gjorde det på banken, men det fanns en uttagsauttomat som tog ut euro som låg längre bort, och när vi väl kom dit så fick vi stå i kö bakom en kille som tog ut pengar i typ 15 min (gick tydligen ”bara” att ta ut 300 euro per gång) innan jag frågade om jag fick gå före för att ja skulle hinna med ett tåg.

Jag hade ju inte mina grejer med mig, så sen sprang vi till tuben, åkte till pillango, slängde ner mina grejer i väskan och sen fick jag skjuts av Gery till stationen, en lite smått galen åktur då vi åkte hemifrån 10 min innan tåget skulle gå.. :p Sen sprang Daniel med mig in på stationen med min ena väska på ryggen, Per hade köpt biljett till mig så det se bara att hoppa på tåget i sista sekund, svettig o glad. Tydligen funkar inte luftkonditioneringen på tåget heller, så det är inte bara jag som är svettig, det är ju rätt varmt här i Ungern :)

Men nu är det chill!

Har verkligen haft det underbart här i Budapest, vill inte alls åka härifrån. Men nu är det dags för part 2 på min resa, szombathely fencing camp :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s