Kort update

Klockan är över 4 på natten så jag ska inte sitta här och fixa med bloggen riktigt.

Har just kommit hem efter att ha varit ute på stan på typ 4 olika ställen med Gery och hans kompisar. Har under tiden här i Budapest träffat säkert 15 pers i hans vänskapskrets, och alla är så sjukt trevliga och bra! Har verkligen gjort min vistelse toppen. Och jag känner att jag vill ha alla dessa som vänner också. Hur ofta känner man så? Jag älskar ungrare :)


Idag var jag som sagt uppe på berget som jag åkte lift upp till, det är där den här bilden kommer ifrån. Var uppe på ett utkikstorn nordväst om Budapest, säkert ett par mil bort. På vägen tillbaka vandrade jag genom skogen, så himla vackert! Bilderna ligger på andra kameran så de bilderna är inte överförda… :p
Sen var jag runt i castle hill-området, sen i judiska kvarteren, sen mötte jag upp Per från fäktningen och så drog vi på muséet House of Terror (uh!) och sen tog vi en öl på samma ruinpub igen.

Bild från fiskebastionen vid Castle hill.

Sen hemgång, Gery hjälpte mig att kolla tidtabeller och sånt, sen tog vi en varsin siesta (kl 21 haha), drog ner till Szophia (stavning?) och Nori som bor på andra våningen (vi bor på 6e) och kollade lite på OS. Sen ut på staden på en liten avskedsfest för en tjej som ska flytta till tyskland, och sen tog vi en liten krogrunda på 3 ruinpubs tror jag. Varenda en var sååååå häftig. Vill att det ska finnas i Sverige!

Nu dags att sova, imorn blir det Szombathely. Vet inte om jag ska göra glad eller ledsen gubbe, för jag vill stanna kvar här lite till egentligen.. Marcus som var med idag ska bland annat ha en födelsedagsfest och så… men men…. snart är det hård träning istället! Och lite mer svenskt folk :)

Natti!

P.S Gerys kompis som sover över här ser fan ut som Alexander Skarsgård! Helt sjukt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s