Framme i Szombathely


Från frukosten imorse. Från min vanliga kamera. Daniel och Gery.
Jag och Nori.

Nu sitter vi alla på mitt och Saras rum och tittar på OS och snackar. När vi kom fram med tåget så regnade det faktiskt, konstigt nog. Jag, Per och Fredrik trängde ihop oss med våra fäktväskor in i en taxi och åkte till Perintparti Penzió, det ligger typ 100 m från fäktsalen, asnice!
Jonny och Kim var redan incheckade, och på väg till salen där man anmäler sig så mötte vi Sara och Mattias.. så nu är hela gänget samlat.

Vi bor faktiskt väldigt fint, på mitt och Saras rum så har vi badrummet i vårt rum, vilket är nice, de andra har en egen dusch fast ute i korridoren, hehe. Tyvärr så finns inget internet här, men jag kan internetdela från mitt ungerska nr, niiiiice! Det kan jag inte ens göra från mitt svenska nr ;)

Vi åt en god middag nere på stan, verkligen enorma portioner! Jag beställde stekta grönsaker med potatismos och yoghurt, väldigt gott! Kim hade beställt bakad potatis, och fick 5 (!!!) st på sin tallrik. Har inte upplevt att man äter så mkt här tidigare haha, men det verkar vara annorlunda här från budapest. Bland annat så är menyerna på tyska och ungerska, och de som jobbade i restaurangen pratade tyska, kändes jättekonstigt!


De hungriga resenärerna som precis fått sin mat och är väldigt koncentrerade på att äta den.


Lite häng på vårt rum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s