Framme i Budapest!

Tja!

Har precis kommit hem till Gery som är min host här i Budapest. Han hade skrivit en fin liten lapp och lämnat turistbok åt mig, gulligt! OCH HAN BOR SÅ JÄKLA FINT! Värsta fräsiga lägenheten med asfina möbler och tapeter. Känns lite konstigt att vara här när jag inte träffat Gery innan, men vi ska mötas vid Astoria 20.30 för att gå ut på promenix o ta någon drink. Han jobbar nu.
Uppdaterar mer sen!

Förresten, fan va konstigt det känns att vara i ett land där man inte fattar nånting! Jag kom på att jag aldrig har varit det, alla länder jag åkt till har jag iaf någon slags återkoppling till ett språk jag kan, men ungerska är verkligen impossible.

Kram!


Har en gopro med mig! Fett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s