Göteborg!

I helgen var vi i Göteborg och hälsade på David! Sjukt nice. David har ju bott hos Carro under biciclo-perioden, så sa han att nästa gång får vi komma och hälsa på honom, och det gjorde vi ett par veckor senare :)
Vi bilade ner på fredagseftermiddagen för att jag jobbade på LBM innan. Resan gick asfort! Fick tom ragg på vägen, haha. ;) När vi kom fram så satt vi på Davids jättemysiag uteplats och drack några öl innan vi rörde oss inåt mot avenyn för att utforska staden, vi hann med 3 olika krogar, skitmysigt. Visserligen kom vi hem rätt sent, men ändå sjukt att man hinner göra allt det där på en fredag! Det är mer än vad jag hinner göra i Sthlm efter jobbet, och då var det ändå en bilresa på 4,5h emellan jobb och utgång!


Flume ride! Haha, axels min är så jäkla skön! Var tvungen att köpa den här bilden. :)
På lördagen blev det såklart, LISEBEEEERG! Woho. Axel som hade semester och var i götet mötte upp oss där, han är så himla kul. När vi åkte Kanonen så åkte axels telefon ut ur fickan också, vi hittade ett batteri och baksidan till telefonen på marken och på taket, men resten av telefonen och simkortet gick förlorat.. det var det enda tråkiga som hände. Annars var det verkligen skitkul att åka nya attraktioner, jag har ju inte varit där på säkert 10 år, jag älskar verkligen attraktionsparker! :) Vi lyckades även träffa på Malva och hennes kille! Helt sjukt. På fredagen så mötte vi av en slump Sophia wester och Konrad från Kalix också, haha! Vi hade iaf en superdag på liseberg, och åkte aaaallt, och blev jätteblöta också, haha.
På kvällen så drog vi ut till Trädgården i göteborg, men vi hade ju förstås lyckats pricka samma helg som gothia cupen, så det var fuuuullt med ungdomar, många hade nog lyckats smita in utan att ha åldern inne! Haha, oj oj, alltså nu förstår jag verkligen varför klubbar har 20 och 23-årsgräns. Men det var en upplevelse iaf :)


Random lodizar på avenyn.

Vår sista dag spenderade vi ute i Göteborgs skärgård, på brännö, där David har sommarstuga. Vi fikade lite på klipporna och sen hälsade vi på Davids mormor och morfar, så hiiimla söta och goa! De bodde jättefint och odlade massa gott i sin stora trädgård. Vi blev bjudna på jättegod fika, med hemmagjord krusbärsmarmelad och vinbärssaft och bullar och sånt där annat mys, det är något speciellt med att få hembakt hos mor och farföräldrar. Jag önskar verkligen att vår generation också tar tiden till det när vi går i pension!


På Brännö så kör alla sån här lastmoped. Oftast körde killen moppen och tjejen satt framme med matkassarna och barnet.


På klipporna med en kaffe latte. :) Lite blåsigt men mys. För övrigt är det här den enda bilden där jag själv tycker att mina ben är fina, EVER!

På Davids mormor och morfars uteplats på ovanvåningen, med utsikt över skärgården. :)


Gofika! Så himla uppskattat!!

Vid 17-snåret var det dags att röra sig hemåt igen, och även det gick fort. Vi hann verkligen göra apmycket på bara en helg. Ska börja resa till andra städer över helgen oftare, sjukt nice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s