Testing

Det här med tidsinställt. Jag har sett att andra har det. Nu har jag hittat det här med!
Inte för att jag har användning av det riktigt… Men man kan ju skriva lite inlägg när man ändå är på g och sprida ut dem lite så att jag inte verkar så dålig på att uppdatera!
Haha!
Här kommer några bilder från midsommar, jag hade världens skönaste dag – ute på klubbholmen med familjen, tog båten dit, åt, badade, läste, solade och myste. Asnice. Senare på kvällen mötte jag upp Erik o co på gärdet och firade lite med dem, spelade spel och natt-brännboll med lite norrlänningar, askul! Vi utklassade verkligen dem!

Mamma och mormor tjuvstartade med sillunch på båtklubben i väntan på resten av familjen Engleson. :)


Vi passade på att njuta av solen så mycket vi kunde. :)


Jag och tove tar årets första dopp! Man känner sig duktig, tills man kommer på att det är slutet av juni. Inte direkt så varmt i vattnet, men asvarmt ute!


Jag och Alvar på gärdet, med den supermäktiga himlen!

Senare var vi ca 10 minuter på fest hos Johanna innan vi blev utslängda, men det är en annan historia. ;) Haha. Skönt att jag hade bilen, va hemma på 20 min! Dricka té, titta på tv-serier… jag har verkligen blivit en tant! Haha. Hade föresten också bil nu hem från slutfesten… alltså. Det är sååån lyx verkligen. Jag är så jävla glad över att vara nykter när det är fest! Det har nog gått 6 månader sen jag senast drack nu, och det känns super!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s