Biciklo!

Oj nu var det uppdaterat här på bloggen. Alltså uppladdninsfunktionen.
Ja.. man är ju inte här alltför ofta. Jag har tänkt på det men… det har inte blivit av.
Jag har ju den här bloggen mest för egen skull så.. inget grupptryck riktigt haha.
Jag lyckas även skriva här när jag inte kan sova. Det är ju typiskt.
Jag fattar inte vad problemet är. Ibland sover jag verkligen huuuur bra som helst, men sen kommer man in i de här perioderna. Det är som att min kropp verkligen vet att jag inte måste gå upp till en viss tid imorgon, och sömnen infinner sig inte, fast jag är hur trött som helst. Jag är nog lite för rastlös också för att bara ligga och svettas och vrida på mig i sängen också. Då känns det mer meningsfullt att vara uppe och göra något vettigt. Jag har faktiskt gjort övertidsrapportering, gått igenom sista månadens mail, uppdaterat filmfamiljens hemsida…. osv. Saker jag egentligen tänkt att göra imorn bitti, alltså om några timmar, men jag har ju inte somnat än. Well well!
Jag har ju varit ute på ett projekt nu som heter Biciklo, en tv-serie för barn som ska sändas på SVT nästa år. Det har varit en sjuuuuukt skön och kul inspelning, vi har säkert spelat in 70% av serien utomhus, och vi har haft sån tur med vädret! Jag minns verkligen inte senast jag var såhär mycket utomhus och njöt av den svenska sommaren. I love it! Men… allt det roliga har också ett slut, och i fredags wrappade vi. Är iaf väldigt glad över att jag hoppade på det här projektet, har verkligen gillat teamet, serien, skådisarna.. och kameran förstås, epic :)
Här kommer ett par bilder från inspelningen! Får inte lägga upp bilder som avslöjar storyn, så det blir halvroliga bilder.


Skills va? Haha. Det är egentligen lite fusk. Men jag gillar den ändå. Olles bild.

Jag, Benjam (foto), Alain (regi) och Edvin (huvudskådis) under sista veckan av inspelningen. Buddees bild, jag citerar ”börjar bli slappt”, haha.

Sista dagen på inspelningen, slate 666. Teambild! Iaf på oss som var på plats. :) Härligt gäng va! Goa o glada.

Nu får det nog inte bli så mycket mer i detta inlägg.
Jag kan ju påpeka att jag INTE har varit duktig med varken mat eller träning. Maten är ändå okej, jag har faktiskt ätit rätt nyttigt (kanske 3 måltider under dessa 5 veckor som inte har varit sallad eller grönsaker). Däremot så har jag käkat massa onyttigt från fikabordet och som jag köpt själv, och det värsta är ju att jag inte har tränat alls!!! Jag har tränat kanske 3 ggr sen produktionen satte igång. Vi hade väldigt mycket förskjuten arbetstid och jag missade alla mina träningar. Och nu när jag börjat på ljud och bild igen, och har fasta dagar och arbetstider, då minsann blir jag sjuk OCH så har friskis börjat med sommarschemat… så mina vanliga pass finns inte längre.. buhu. Men nu jävlar. Snart är jag frisk, och då har jag typ 2-3 v att komma i toppform inför träningslägret i ungern!
Föressten, jag har skaffat couchsurfare i Budapest, ska bli så jäääkla kul, han verkar hur nice som helst!

NUU! HEJDÅ!

P.S Spanien vann EM. Jag tittade faktiskt på fotbollen och är en stolt spanjor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s