FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV!!!!

Som jag har lyckats jogga 20 minuter i rad!!! Iaf som jag kan minnas.
(Det kanske hände någon gång när jag var liten. Inget som jag höll koll på när jag var 5 iaf) Men ändå. WOW. wowowowowow.
Jag skrev ju bara för några dagar sedan att jag klarade 5 min och då var jag sjukt stolt. Igår körde jag 8. Och sen på dagens pass så var upptrappningen (enligt appen) att jogga 20 min på raken without walking. Jag ba QUE?!?! hur fan ska det gå? Jag var rädd för att jag skulle få astma och dö ute i skogen. Men om appen sa det, så borde jag iaf pröva…. och det gick!!! Var sjukt jobbigt första minuterna, då jag ångrade mig helt att jag ens försökte det här dagen efter att jag klarat 8 minuter och redan kände av det i benen, men sen när man kommit över steget där man redan är trött men ändå klarar av det i den takten så var det lugnt. Det var precis samma utmattning vid 8 minuter som det var vid 20 min. Rakt igenom. Och ingen astma, bara svett! Woho!


På vift vid Hjorthagen

För övrigt så har jag också bokat lite flygbiljetter till semestern i sommar!
31/7 Åker jag till Budapest i Ungern och stannar där i 4 dagar innan jag drar vidare till Szombathely på träningsläger i 10 dagar. Sen drar jag till Wien i Österrike en snabbis för att ta flyget Barceloooona! Kommer hem i slutet av augusti. Tjoho.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s