3 månader

Nu har det gått 3 månader sedan jag började mitt nyttiga liv.
Det var så många månader jag avsatte i mitt huvud för att ge detta en chans, för att se om det verkligen skulle funka på mig. Jag trodde faktiskt inte att det skulle gå. Men det gick ju.
Och nu är det dags att visa upp resultatet… och blotta sig för världen.

Här nedan ser ni hur jag såg ut i början (hur fan kunde jag låta mig själv se ut sådär?) och hur jag ser ut nu.
Första bilden togs en vecka efter att jag börjat, då hade jag redan gått ner 5 kg med quick start pulverdiet som jag höll på med i 2 veckor och blev av med alla dåliga vanor. Sen började jag äta nyttigt och träna. Sammanlagt gick jag ner 8 kg på första månaden, och efter det ca 0,5-1 kg i veckan. Snarare gick det så fram till i mitten av april, då började jag gå upp igen. Men jag säger att det är lite mer muskler istället. ;)

Känner mig iallafall sjukt nöjd. Det har jag att tacka Karin Klingstedt för, blev peppad av hennes blogginlägg. Har aldrig mått bättre! Nu är jag glad för att jag fått så många i min omgivning att också bli inspirerade. Det är asbra. Allt går om man bara vill! Har iallafall nått min målvikt som jag satte från början (det gjorde jag då tidigare än vad jag hade tänkt :) och nu så försöker jag bara att hålla mig jämnt med det, bryr mig inte så mycket om själva vikten men snarare om hur kläderna sitter. Jag kan ha kläder jag inte kunnat ha på 6 år! :)

Jag har inte behövt besöka naprapaten pga ryggproblem sen jag började med mitt ”nya nyttiga liv”, det är också bra! Och så har jag tränat upp min ansträngningsastma med hjälp av appen C25K, är på 5e veckan just nu av 8, och då ska jag enligt programmet klara av att jogga 5 km utan att stanna! Just nu klarar jag 5 minuter innan vila, men när jag började klarade jag knappt 60 sekunder. Så det går också framåt! :)

Okej, nu kommer bilderna…….

Nu när jag ändå skriver ett inlägg så kan jag tipsa er om en ny serie jag börjat kolla på, Parks and recreation! Sjukt bra, jag hade inga förväntningar och trodde den skulle vara dålig (gillar egentligen inte komedier), men fastnade direkt för den. Korta och charmiga avsnitt. Me like very much. Dessutom så påminner huvudpersonen mig väldigt mycket om Johanna Ek. Haha. :)

Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s