rubrik

snart är det påsk. det visar sig att vi är lediga halva torsdagen, hela fredagen och måndagen på LBM. Jag är lite sugen på att ta en sista-minuten-resa någonstans. typ åka till arlanda med en väska o bara ta första bästa (korta) resa. det har jag alltid velat göra någon gång. jäkligt sugen. men.. snart ska räkningarna betalas och då får vi se hur mycket som blir över. ;P har gått lite back på sistone.. håller inte riktigt.. och sen skulle det också vara bra o ha en massa dagar att bara sitta och fnula med filmfamiljen. och min lägenhet. och sova. och läsa. och kolla på tv-serier.
så. vi får se. i’ll let you know…

nu tänkte jag skryta lite också för att jag blivit en sån träningsnarkoman;

måndagar: gympa medel alt. fäktning med djurgården
tisdagar: cirkelgym, indoorwalking, fäktning
onsdagar: spinning
torsdagar: core, fäktning
fredagar: jogga, simning
lördagar: vila
söndagar; jogga, alt. fäktning

som mest 11 träningspass i veckan. det låter helt sjukt. men jag vet inte hur jag annars ska hinna göra allt? det är sjukt kul ju. och asbra träning. peppilepp. hur länge kommer detta hålla i sig? jag kanske dör snart.

för övrigt så köpte jag nya träningsbyxor (måste ju ha ett par på fäktningen och ett par till friskis) och även 3 st träningströjor!!!! ja, mina t-shirts är lite äckliga och rostiga vid det här laget…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s