testar från telefonen

Tjohej!

Har laddat ner blogg.se-appen för telefonen nu, det är ju faktiskt möjligt att jag uppdaterar lite oftare då! Och då kanske det också blir värt för någon att läsa :)

Jag har blivit lite sådär rastlös i mitt liv – kommer ingen vart riktigt.. Är jättesugen på att resa, for real. Får bli några småresor om året som piggar upp mitt kyliga svenska liv!
Hade ju 5 länder per år-tanken som jag faktiskt lyckades hålla under förra året. Det här året är det bara spanien (x3) samt träningsläger i Ungern inplanerat.

För övrigt går det bra med mitt nyttiga liv, stannat upp en del på vågen men märks istället i omkrets, mäter och väger mig varannan vecka, och det går sakta men säkert neråt iaf! (förutom högerlåret som en gång gick upp, kanske blev för mkt fäktning den veckan eller något ;p)
Jag har nu gått ner 10kg och mår jättebra. :) har dessutom blivit helt hooked på att träna! det är så himla kul och nyttigt med alla de olika träningsformerna som finns på Friskis, jag vet inte hur dagarna ska räcka till riktigt! Glad över att jag har flexibla arbetstider med Filmfamiljen, då kan jag träna ett förmiddagspass innan jobbet och sen jobba till sent innan fäktpasset börjar kl 20. Blir långa men roliga dagar! Idag var det första gången jag körde indoor walking (bas) fy vad det var bra, tar mycket mer än gympa medel! Har redan bokat nästa tisdag, platserna blir snabbt bokade på nätet så man måste ligga i :)

Oj oj, hur mycket har jag skrivit nu? Undra hur många autocorrect jag fått.. Förhoppningsvis inga :)

Hej svejs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s