Vasavägen

Hej hopp!

De flesta vet ju redan det, men nu tänkte jag att det skulle förevigas här.. haha.
Jag har flyttat till en tvåa på 59kvm i jakobsberg! FINALLY! Det är verkligen enorm skillnad från min lilla etta på 21kvm i kallhäll. Visserligen älskade jag den lägenheten, men på slutet har jag bara haft ångest över att det är så litet… nu kan jag traska runt i flera olika rum, himla konstig känsla!

I och med min flytt så påbörjade jag även mitt nyttiga liv, det har nu gått en månad precis och det känns jättebra. Jag har ju alltid hatat att laga mat och inte brytt mig om jag får i mig alla vitaminer och mineraler och sånt som jag behöver, och protein, spec då jag är vegeterian.. men nu så! Känner mig verkligen jättepigg jämfört med tidigare, på en mycket jämnare nivå. Har också börjat simma 1 ggn i veckan utöver fäktningen, och nästa vecka ska jag träna ett pass på friskis i veckan också. Jag har lyckats gå ner 7,8kg och har 7cm mindre omkrets i midja! På en månad! It’s the new me!

Jag har ju varit kass med att lägga upp bilder senaste halvåret generellt, och inte ens lyckats föra över några bilder från kameran.. men jag har några som är tagna med telefonen, och då jag nu lyckats bli lite beroende av instagram så kommer de även med en fin grading :p


Första natten i mitt sovrum, innan vi lyckats montera ihop sängramen.


Nästkommande veckor såg det ut såhär i min hall där jag målade om.


Och mitt kök! Köpte kökssoffan på blocket för 200:- och bordet på loppis för 100:-. Har målat om dem vita samt klätt om kökssoffan i jeans-aktigt tyg och skaffat gardiner och kuddar som matchar. :)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s