ett år

har jag bloggat nu. hur många inlägg har jag lyckats med.. 10? haha. jag är sämst. men en vacker dag så kanske det skrivs lite oftare.. who knows.

lite bilder från barcelona sålänge.


när carro kom ville hon såklart rakt ner till stranden. va bara o följa med. :)


alla affärer var stängda för siesta utom en sminkaffär. så det blev lite roliga inköp som vi provade på kvällen… och försökte ta bild. vi skrattade läääänge åt den här bilden…. där jag har samma ansiktsform som han i american dad.


inte ofta man har tjejkväll :) och lösögonfransar! haha


då jag inte hade någon nyårsklänning drog vi till badalona magic-gallerian på nyårsafton. hittade en typ i första affären! jätteskönt. sen köpte vi typ milkshake (carro fråga efter det i varje affär, men ingen fattade vad hon menade… det här är alltså glass-shake) och så satte vi oss ute i solen och njöt av de sista timmarna i värmen. sjukt nöjda.


sen bidde det nyår! vi firade tolvslaget i taxin… men någon gång ska man ju göra det också. haha. det här är dock rauls bild från kvällen då jag inte tog så många bilder.


hm… jag orkar inte vända på den här nu när den redan lagts upp. blir ju så på mac-datorer, man ser dem åt rätt håll i förhandsvisningen, men den är visst inte rättvänd på riktigt. här är första dagen på år 2012, då satte vi oss ute på badalonas ramblas och käkade tapas. carro bloggade från sin telefon. (hahaha, nä, de gjorde hon faktiskt inte, men hon ser ut som en sån tjej på den här bilden, hahaha)


mättna och belåtna så drog vi in till barceloneta och gick runt lite. några badade i vattnet. (!!!)


ännu en solnedgångsbild på mig o carro ;)


och så avslutar vi med en bild där carro försöker se ut som han i american dad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s