insomnia..

Har haft en bra sista månad där jag lyckats sova varje natt, nästan. Men nu är jag tillbaka igen, huvudet går på högvarv och jag får ingen ro i kroppen. Enda skillnaden från senaste månaden är att jag då hade semester. Så.. Beror detta på jobb? Träning? Stress? Förstår inte varför isåfall. Jag trivs o gillar det ju? Aja. Tävling nu efter en heeel sömnlös natt. Good luck. Förresten så flyttar jag om 10 dagar. Woho.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s