Barcelona

Hej och hå, vad står på…

Nu åker jag strax till Barcelona igen. Pappa är inte hemma, han är i Colombia och hälsar på Francias familj.. jag skulle verkligen jääääätteeeeeegärna viljat följa med, men kändes inte riktigt som att pappa ville det helt, plus att biljetten kostade sisådär 13000… hahaha. En annan gång!
Iaf så har jag lägenheten för mig själv i barcelona, ska bli HIMLANS skönt! Det är ändå jag som äger den, lite kul o få vara där ensam faktiskt. Eller ensam o ensam.

Förra året var jag där med Damon över nyår, som förövrigt fyller år idag, HURRAAA!! Även grattis till tia Mari som fyller år idag :) Och när jag ändå grattar så kan jag gratta min kusin Lourdes som fått barn, nu var det 9 dagar sen, men egentligen skulle ungen ha ploppat ut idag :)

Iaf.. barcelona… i år följer Landerberg med! Hon kommer ju ner med lite jämna mellanrum, så där 3 år emellan besöken :)

Så det ska bli trevligt. Kanske uppdaterar något när jag är där..
om inte, gott nytt år!!!


bild från spanien nu i somras, vi åkte till en liten by som heter ”Sort”, där vi körde rafting. Sjuuuukt kul!


Bild från cs-middag och fest hemma hos Raul, dit vi även ska på nyår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s