Köpenhamn

här kommer ännu en liten sen uppdatering.. jag har ju varit i köpenhamn 2 ggr nu på sistone, en gång i slutet av oktober med fäktgänget (eller bara killarna då tjejerna dissade mig) och en gång i början på december med carro!

blev ju lite smått förälskad i staden när jag var där i oktober, jag bodde hos sören som jag träffade via couchsurfing i barcelona i somras, medan killarna (jonny, mattias, stefan, alvar och fredrik) bodde på hostel lite längre bort. vi tävlade olika dagar också, vilket är typiskt, då kan man inte öla samma dag.. :( men jag umgicks och drack öl med kalix-oskar hela fredagen då sören skulle bort på klassfest, jättekul att träffa oskar! vi var på en sunkpub vid lergravsparken (där jag bodde), där fick vi en drink av servitören som trodde att vi var på date, jättegulligt o kul :)


jag och oskar njuter av drinken vi fick.. med två sugrör.. haha

sen åkte vi till oskar i norrport, på väg dit gick vi in i seven eleven och köpte en öl och drack på vägen, himla skönt att man kan göra så! tanken var att vi skulle gå ut, men vi fastnade med gamla 90-tals musikvideos och annat nostalgisnack om kalix, åkte hem runt 3.30 och då var det fullt med folk ute! som en festival, folk satt på marken och drack öl o grejer.. värsta livat! kändes jättekonstigt.

på lördagen efter 3-4 h sömn åkte jag till sporthallen och kollade på grabbarna som fäktades, gick inte så bra för sverige, men det var kul iaf :)

sen blev det en sväng förbi kristiania (asmysigt!!!), käkade middag på en alkoholfri restaurang i christianhamn (vi visste inte om det förrän vi skulle beställa…tyvärr) och sen blev det hemgång för mig. jag och sören köpte chips och kollade på film, skön lördagskväll!


turister i christiania :) vi vågade bara ta bild här för att det stod ”til foto”… haha

efter ca 4-5h sömn var det dags för damerna att tävla, gick riktigt dåligt för mig, men kan trösta mig med att alla svenskar hamnade på dåliga placeringar… killarna som skulle komma och coacha och stödja kom inte förrän vi hade åkt ut, tack för den! haha. men det blev lite rundvandring i centrala köpenhamn istället, lunch/middag på kinakrog och så tågresa hem. (vi åkte alla olika tåg… men jag sov hela resan, så de va nice)

hm… nu blir det här ett jättelångt inlägg om jag ska berätta om andra omgången i köpenhamn! det får bli ett nytt inlägg istället :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s