SSIF LAG-DM GULD!!!!


Carro, Jannica, Sara och jag.

Heeeeelt sjukt. Jag smsade carro tidigt på söndagsmorgonen och skrev att jag nog inte kommer kunna att ställa upp, hade varit vaken sen 00.30 på natten för att jag hade så ont i min rygg. Vi är ju 4 och man behöver bara vara 3 i lag, vi hade en i reserv. Men tyyydligen så hade Jannica också sagt till då att hon inte tänkte ställa upp eftersom hon hade hög feber och var jättesjuk. Och de går ju inte att två hoppar av, så vi körde ändå, med tigerbalsam och piller, OCH TOG GULD!!!!! Sista matchen var oerhört spännande, vi vann 41-40 på prioritet, oj oj oj, så lyckliga vi blev.
Måste firas en annan gång ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s