Snart blir det playa!

Jag skulle egentligen jobbat heltid från midsommar fram tills sista augusti, men så fick jag reda på i slutet av förra veckan (då alla kommit tillbaka från semestern) att vi är för mycket personal jämfört med kunder och jobb, så de hade inte råd att ha mig på heltid, utan skulle tillbaka på deltidstjänst igen. Men då tänkte jag att om jag inte behövs, så kanske jag kan ta några veckor ledigt och dra till Spanien, så samma kväll bokade jag flyg till Barcelona.

Kom på att det var 3 år sedan jag var nere i Spanien mer än 1 vecka under sommaren. Så det ska bli sjukt skönt!
Alvaro är på kollo men Andrea kommer o möter upp mig på flygplatsen. :)

Jag har planerat besök på Service Vision (typ som LoB + att de tillverkar scorpioprylar) och ska även hinna med att åka ut med segelbåten innan tio Antonio drar till ibiza. Annars är det bara träffa familj och vänner, ligga på playan, läsa böcker, kolla på serier, sova siesta o ta det lugnt! SEMESTER! Konstigt. Tror aldrig jag haft en semester inbokad förut på det här sättet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s