nytt jobb

Så… idag tackade jag ja till mårtens gamla tjänst på ljud och bild, deltid. Kommer jobba måndagar, torsdagar och fredagar. Det här var inte det jag berättade om i föregående inlägg, alltså om erbjudandena för de två andra långjobben… Det är så sjukt att allt kommer på en och samma gång, det är ALLTID så!

Blev lite konstigt i huvudet av allt tänkande på vad som är bäst för mig just nu, men varför ska man tänka så mycket överhuvudtaget? Vill vara lite spontan och go with the flow, och just nu är jag nöjd med mitt beslut.

Sjukt sköna roliga trevliga människor, dessutom intressant arbete, lär mig något nytt varje dag, plus att jag träffar alla människor från branschen hela tiden!
Kommer bli grym på allt som har med kameror och video att göra också. Tänkte bli en riktig tekniknörd.

Lite bilder med folk ”från mitt jobb”.. Gud vad konstigt att säga så. Det är ju liksom tills vidare. Kunde aldrig tro att jag skulle ha det så i mitt liv igen!


Alla utomhusbilder är från olika tillfällen, för nu är det SOL och VÄRME i vårt kära land!

Det här med att resa… kommer väl längre fram. Uppskjutet ännu en gång… kanske jag kan försöka spara ihop pengar så att jag kan göra en liten större resa då :)

Split är iaf bokat med fäktgänget, både resa och boende, och det kommer nog bli min enda semester i år! iaf för ett bra tag framöver..


Filliol-tävlingen, snacka om att vi var överlägsta fäktare från hjorthagen! Här blandade djurgårdare och SSIFare, men kul.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s