ingen fin phone längre..

min iphone blev snodd i helgen, ur väskan, bara sådär… visste inte huuuur mycket jag tyckte om den förrän den verkligen försvann. jag tyckte om den, det visste jag. men jag visste inte alls hur mycket jag använde den. jag tog fasiken med mig mobilen in på toaletten haha.

allt fanns, alla nummer, alla spel, alla appar, alla kartor, man kunde kolla mailen, facebook, alla hemsidor och så kamera såklart… så himla lättillgängligt. känns konstigt att inte kunna kolla sl längre, och att inte veta var man är i stan! o nu är det jättejobbigt och tråkigt igen att vänta på tåg och åka kommunaltrafik.. buhu.

så… det var mitt i-landsproblem.
tack o hej

P.S har varit sjukt tyst på jobb detta år, och bara för att jag har nåt på g så får jag 2 långa jobberbjudanden samma dag.. nu får jag beslutsångest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s