Robyn

Igår var jag på den bästa konserten jag varit på, Robyn! Hennes konsert 2006 och Arcade Fires konsert 2007 har stått på delad första plats fram tills nu. Oj oj oj, vilken show! Hon är så otroligt jävla ball. Vilken energi! Och hon va så jäkla närvarande under hela konserten, trots att man bara var en av alla i mängden så kände man sig speciell för att man var där, hon gav så otroligt mycket! Helt lycklig. Och helt hes.

Hon körde alla låtar man ville höra från body talk, plus några gamla godingar, tex Cobrastyle och Koniwicha bitches! Och tom Abbas ”Dancing Queen” haha :) Vi ropade in henne 2 ggr efter första hejdåt, och då kördes de bästa låtarna, så det kändes verkligen fulländat. Ojojojoj.

Alla borde få uppleva en Robyn-konsert. Det kan bara inte finnas någon som inte gillar henne live, även om man tycker att musiken suger (knappast troligt menmen). Det var kul blandning på publiken där, både unga men även väldigt många i 40-50 årsåldern. Och jättemycket par. Robyn is for everyone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s