Visit i Göteborg

Jag och min kära mor åkte från Kallhäll redan 5 .45 på fredagsmorgonen. Vi var ute i god tid, plus att flyget var försenat. Hann inte ens somna innan vi var framme i götet. På flygbussen såg jag världens sötaste kille, ångrar att jag inte gick fram o fråga om nr.. :/

Iaf. Ja o mamma checkade in oss på gothia towers, 13e våningen m utsikt över Liseberg :) det var strålande väder, men medan vi gick runt för att leta lunchställe så började det regna o snöa, typiskt! Hela helgen har haft jättekonstigt väder.
Efter lunchen va vi på orientalisk spa, fyyyyy vaaaaaa skööööönt! Fick massage i säkert en timme, helt öm efteråt! Sen fick jag bada med oljor i ett bubbelbadkar i 30 min o efter det fick jag ansiktsbehandling.
Aldrig varit så avslappnad i heela mitt liv som jag var då. Herrejösses. Axlarna var liksom neråt och huvudet kändes så tungt, somnade till under ansiktsmassagen. Sen blev det lite grönt te på det o så gick vi hem som två helt nya människor!

Åt en sushimiddag (inte så god) o sen hade jag o mamma massa snack om Filmfamiljen. Inte lätt, men vi kom iaf någon vart. :) Vid 21-tiden kunde jag inte hålla ögon n öppna utan somnade gott i min hotellsäng, vaknade vid 24 igen o kunde inte domna om. Skulle vela ha gått ner till pianobaren eller till baren på 23dje våningen, men bidde inte av. Somnade lite senare på morgonkvisten igen innan det var dags att hyra bil o ta sig till Ullared!

Oj oj oj vilket ställe!!! Smockfullt med människor, o sååååå mkt greker! Kul att få ha varit med om det iaf. När dagen var slut hade jag shoppat för lite över 1700 o mamma med…. O de va en dag kvar där :p Vi checkade in i vår stora lägenhet på Ullaredcampingen, värmde pizzor i ugnen, drack lite vin o kollade på min nyinköpta film inception :) mysigt! Somnade rätt sent.

Dagen efter blev det bara några timmar på Ullared, gick igenom de sista avdelningarna o efter några timmar va vi på väg till Göteborg igen. Bodde i Lisebergsbyn. Åt middag på sejdeln vid järntorget, mysigt ställe, åt god. Veg burgare. Fanns även pizza för 39 kr o öl för 32 där. Perfa :) Nu har jag sovit några timmar o vaknat igen. Ska strax försöka somna om. Skriver från telefonen nu :)

Glad över mina inköp iaf: bra regnkläder, gympaskor, långa shorts med massa dragkedjor, first aid kit, rep o annat till resan samt massa dvdfilmer, ny väska, plånbok o annat smått o gott). En avslappnad långhelg med mor. Komma bort lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s