Hej hej

Nu sitter jag här hemma igen utan att ha något att göra riktigt.. plöjt igenom massa avsnitt på olika serier, för ovanlighetens skull.. Har diskat o städat upp lite också, men måste fortfarande packa upp mina jäkla resväska från Rom-resan, 19 dagar sen jag kom hem… haha.

Har faktiskt haft något inbokat varje dag under veckan som gått, har tränat fäktning och även varit tränare för nybörjargruppen, haft några möten, käkat spångamacka med Robert som befann sig i staden o jobbat på en barnfilm för bolimbompa som DI gör. Fredrik o Jacob jobbar också fast på 2 andra barnfilmer på DI, så det var kul att springa på dem där några gånger! Hann också med en skitrolig spelkväll hemma hos Niklas på lördagen, vårt lag förlorade tyvärr, men det får vi ta igen en annan gång!

Måste bara få skryta om att jag fått åka kran, höögt högt upp…. skitkul!


the view from upside


the view from downside

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s