”Tiden går fort när man har roligt”

Är ju ett välkänt ordspråk, men jag måste säga att tiden går jäkligt fort när man inte gör någonting också.
Fast jag inte gjorde någonting veckan efter Rom så var det nog välbehövligt. Tror jag verkligen behövde en vecka att inte göra någonting på för att bli frisk på.

Jag var iofs upptagen helgen efter Rom; va på möte med min handledare på ams, va på Eriks inflyttningsfest, Jacob, Fredrik o jag fikade hos min mamma och körde lite möbler till deras lägenhet, sen åkte jag hem till Carros nya lägenhet, o lyckades få bort ett jobbigt virus från Carros dator, oh yeah, sen sov Damon hos mig, (och vi hann även bli väldigt visa på några timmar, vill inte avslöja hemligheten nu om vi kommer få användning för den vid något tillfälle). Hjälpte också mamma att hämta en skåp-säng i sollentuna, bära och greja, och så fixade jag massa grejer till arbetsförmedlingen o a-kassan, (jobbcoach, frågeställningar, kompletering av meriter, lönespecar, kassakort osv)….. men efter dessa 3 fullspäckade dagar GJORDE JAG INGENTING under resten av veckan.
Okej, jag kollade på 3 säsonger av Veronica Mars.. and that’s it. Reflekterade inte över att jag inte gjort någonting vettigt alls förrän helgen därpå, när Erik ringde, då tänkte jag ”Shit, är det redan helg igen? Men… vad har jag egentligen gjort under veckan? nada…”


Hehehe…. Tack malva för tipset. Verkligen lätt-kollad och underhållande serie…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s