Sömnproblem?

Alla säger alltid att jag har sömnproblem (mamma, pappa, robert, carro osv… bara damon förstår mig;) Men jag tror inte att det klassas som sömnproblem, det är bara så att jag ibland sover helt bra och normalt, och sen kommer det vissa perioder då jag verkligen inte kan sova, eller sover alldeles för mycket. Det har alltid varit så, så jag har aldrig sett det som onormalt. Men nu har det blivit rätt ofta på sistone, så jag ska försöka skriva upp mina sovtider den närmsta tiden för att försöka göra någon utvärdering sen..

9-16 februari: Veckan i Rom. ingen aning om mina sovtider där, men somnade mellan 2-6 på morgonen och gick upp vid 7-8 varje dag. ;P
Tors 17/2 Somnade vid 12 på natten, vaknade 2 timmar senare, kunde inte sova längre.
Fre 18/2 Sov siesta 15-17. Somnade igen 8 på morgonen, sov till 15.
Lör 19/2 Somnade vid 5 på morgonen, sov till 13.
Sön 20/2 Somnade 6 på morgonen, vaknade 12.
Mån 21/2 Sov ingenting alls.
Tis 22/2 Skulle ta en timmes siesta vid 14, men kunde inte vakna när alarmet ringde, vaknade istället kl 22.
Ons 23/2 Tog en halv sömntablett för att försöka vända dygnet rätt, somnade kl 6 på morgonen, men kunde inte vakna förrän kl 16.
Tors 24/2 Somnade vid 7, vaknade 13.30.
Fre 25/2 Somnade vid 6, vaknade 9.30.
Lör 26/2 Tog en halvhalv sömntablett, somnade runt 22, upp kl 6 (för att jobba)
Sön 27/2 Kom hem 2.30 från jobb, somnade runt 4.30, vaknade 10.30.

Ser iaf fram emot denna veckan med massa jobb och inplanerade möten, det betyder lite normalare sömn-tider eftersom jag iaf har en måste-gå-upp-tid! Men jag tror egentligen bara att jag är mer av en natt-människa, och har jag inget att göra på dagen så spelar det ju ingen roll om man är vaken på natten? Kanske är i det tankemönstret mina sk sömnproblem ligger i…


john blund, why do you not come to me?
haha. visste för övrigt inte att john blund såg ut såhär, men det verkar det iaf som efter att man googlat efter john blund…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s