Rom

Ah, det var fantastiskt. Dagarna gick verkligen SUPERFORT, en vecka bara poff så var den borta.
Vi hade tur med vädret hela veckan, 15-20 plusgrader på dagen och sol… kallt på natten, men skönt täcke, skön säng, sköna öronproppar och skönt sovsällskap (hehe, hann ju sova på 3 ställen i vår lägenhet! med leo, carro, johanna o på ensam på soffan).

Verkligen en skööööön vecka. Himla roligt att Carro verkligen ville att jag o Malva skulle boka om vår biljett och stanna kvar längre. SÅ BRA HADE VI DET!
Vi strosade runt på gatorna i säkert minst 8 h varje dag (förutom söndagen då vi bara gick på marknaden, tog en fika och sen tittade på 3 filmer på raken).

Det har varit riktigt härligt! Lekt massa med Leo, han är ju väääärldens sötaste! Har också träffat Carros italien-kompisar, ätit god mat, druckit goda drinkar, sett alla vackra ställen, haft intressanta diskussioner, träffat Luca o andra couchsurfare, vilat ögonen på snygga människor, åkt båt, gått på lite museum och kyrkor, shottat spagnoletta (choklad-shot med sexuella namn, det jag och malva knappt klarade av förra gången vi var här) och generellt levt ett italien-liv.

Får se när nästa besök blir! Synd att vi alla var sjuka på slutet… men så blir de för det mesta på resor då man bara sover några timmar och sen gör mer saker än vad kroppen egentligen orkar :)


Bilder från Rom 2011

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s